Random Article


Nieuwe Trailer voor Derde DLC-Pakket van DC’s Injustice 2 toont Enchantress

 


Posted 10/01/2018 by

NetherRealm Studios, Warner Bros. Interactive en DC Entertainment hebben afgelopen week een nieuwe DLC-trailer vrijgegeven voor Injustice 2, de sequel op de populaire DC Comics fighting game Injustice: Gods Among Us (2013). Met deze beelden wordt ingegaan op  The Enchantress – de bovennatuurlijke booswicht uit o.a. Suicide Squad – en haar magische skillset.

Het verhaal gaat verder waar de vorige game eindigde, in de dystopische wereld waar Superman een tiran werd. Batman en de zijnen proberen de wereld herop te bouwen, terwijl er anderen zijn die Superman’s regime willen terugbrengen. Dan duikt er ook nog eens een nieuwe dreiging op die het voortbestaan van de hele Aarde in gevaar brengt in de vorm van de intergalactische veroveraar Brainiac…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.