Random Article


Nieuwe Trailer met The Last Jedi-content voor EA’s Star Wars: Battlefront 2

 


Posted 08/12/2017 by

Ontwikkelaar Electronic Arts (Battlefield, Medal of Honor) heeft afgelopen week een nieuwe trailer vrijgegeven voor hun vervolg op Star Wars: Battlefront. Centraal staat dit keer de gratis content voor The Last Jedi – de achtste Saga-film in de Star Wars-franchise – met prominent de toegevoegde helden Finn en Captain Phasma.

In navolging van de vorige Battlefront-edities stelt ook deze videogame je in staat de epische oorlogen uit het Star Wars-universum te herbeleven. Er is uiteraard ook opnieuw een online multiplayercomponent verbonden aan het spel zodat je met vrienden kan samenspelen. Ook is Star Wars: Battlefront 2 opnieuw een klassieke first-person shooter met mogelijkheid tot third-person view.

Onze review van Star Wars: Battlefront kan je hier nalezen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.