Random Article


Nieuwe Gratis Update voor Dragon Ball Xenoverse 2

 

Posted 23/11/2017 by

Bandai Namco  gaf vandaag vrij dat het een nieuwe herfstupdate plant voor Dragon Ball Xenoverse 2. Centraal hierin staat de nieuwe Hero Colosseum-modus, een nieuw slagveld waar spelers hun digitale beeldjes kunnen gebruiken in dit strategisch bordspel. Daarnaast volgt er ook een nieuwe expert missie, een raid quest en aanpasbare achtergrondmuziek. Deze extra content is allemaal gratis en volgt in een kosteloze update.

Ook wordt een Extra Pack 1 gelanceerd met nieuwe speelbare personages Tapion, Android 13, Dabura en Buu (Gohan geabsorbeerd) en Zamasu als leraar, 4 nieuwe outfits, 5 parallelle missies, 13 nieuwe vaardigheden en nog veel meer! Dit zal wel betalend zijn.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.