Random Article


Nieuwe Launch Trailer voor EA’s Star Wars: Battlefront 2

 


Posted 31/10/2017 by

Ontwikkelaar Electronic Arts (Battlefield, Medal of Honor) heeft zonet een nieuwe trailer vrijgegeven voor hun vervolg op Star Wars: Battlefront. Onder meer content uit de nieuwste filmtrilogie die van start ging met Star Wars: The Force Awakensmaar ook de langverwachte Clone Wars zullen ditmaal tot het spel behorenHet spel verschijnt midden november 2017.

In navolging van de vorige Battlefront-edities zal ook deze videogame je in staat stellen de epische oorlogen uit het Star Wars-universum te herbeleven. Zonder twijfel zal er ook opnieuw een online multiplayercomponent verbonden zijn aan het spel zodat je met vrienden kan samenspelen. Ook belooft EA dat Star Wars: Battlefront 2 opnieuw een klassieke first-person shooter wordt met mogelijkheid tot third-person view.

Onze review van Star Wars: Battlefront kan je hier nalezen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.