Random Article


Dragon Ball FighterZ verschijnt op 26 januari 2018

 

Posted 27/10/2017 by

Arc System Works, de makers van bejubelde 2D-fighting games als Guilty Gear en BlazBlue, en Bandai Namco hebben afgelopen week een officiële releasedatum aangekondigd voor Dragon Ball FighterZ, de nieuwe 2.5D fighter gebaseerd op de Dragon Ball-franchise. Het spel ligt vanaf 26 januari in de winkelrekken!

Dragon Ball FighterZ wordt een nieuwe telg in de lange lijn Dragon Ball-fighting games en belooft de epische, over-the-top actie uit de Dragon Ball-animereeksen te respecteren. Gelijkaardig aan Capcom’s Marvel Vs Capcom-games, kunnen spelers 3-tegen-3 tag team gevechten leveren met personages als Goku, Vegeta, (Golden) Frieza, Cell en Majin Buu. FighterZ verschijnt op PlayStation 4, XBox One en pc.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.