Random Article


The Avengers Project wordt “Online 3rd Person Actie-Avontuur”

 


Posted 06/09/2017 by

Het is al even stil rond "The Avengers Project", het eerste spel uit de multi-game-samenwerking tussen Marvel en ontwikkelaar/ uitgever Square Enix. Het spel wordt ontwikkeld door Crystal Dynamics (de recente Tomb Raider-franchise) en Eidos Montreal (de Deus Ex-franchise), die in een recent interview ook vaagweg meegaven wat we van hun eerste Marvel-game mogen verwachten.

Zo wordt het een 3rd person actie-avontuur met een sterke focus op een cover-mechanic en daarnaast ook geïntegreerde online-mogelijkheden, zoals zo vaak bij de recentere Marvel-games. Het spel rond Hulk, Thor, Iron Man en Captain America wordt geen singleplayer-focussed ervaring, maar houdt de deur open om met andere spelers de wereld te redden.

Comments

comments


Killian

 
avatar
"I don't know who you are, but I will find you and write for you."