Random Article


Eerste Trailer voor Tweede DLC-Pakket van DC’s Injustice 2 onthult Black Manta, Raiden (Mortal Kombat) en Hellboy

 


Posted 24/08/2017 by

NetherRealm Studios, Warner Bros. Interactive en DC Entertainment hebben een eerste DLC-trailer vrijgegeven voor Injustice 2, de sequel op de populaire DC Comics fighting game Injustice: Gods Among Us (2013). Met deze beelden worden meteen de drie nieuwe DLC-personages geïntroduceerd: Black Manta – de eeuwige rivaal van DC's Aquaman -, Raiden – de elektrische badass en dondergod uit Mortal Kombat – en Hellboy – ieders favoriete demon met een Right Hand of Doom.

Het verhaal gaat verder waar de vorige game eindigde, in de dystopische wereld waar Superman een tiran werd. Batman en de zijnen proberen de wereld herop te bouwen, terwijl er anderen zijn die Superman’s regime willen terugbrengen. Dan duikt er ook nog eens een nieuwe dreiging op die het voortbestaan van de hele Aarde in gevaar brengt in de vorm van de intergalactische veroveraar Brainiac…

 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.