Random Article


Nieuwe Story Mode Trailer voor Marvel Vs Capcom Infinite

 


Posted 17/08/2017 by

Marvel Entertainment en Capcom hebben zonet een nieuwe story mode trailer vrijgegeven voor Marvel Vs Capcom Infinite, de volgende telg in de Marvel Vs Capcom-fightinggamefranchise.

Ultron Sigma, een combinatie van de robotische aartsvijanden van de Avengers en Mega Man, is op zoek naar de zes Infinity Stones om oppermachtig te worden, terwijl een leger helden uit de Marvel- en Capcom-universa samenspant om hem te stoppen. Tussen de eerder aangekondigde personages zien we o.a. de terugkeer van Nova, Doctor Strange, Arthur (Ghouls 'n Ghosts), Dante (Devil May Cry), Nathan Spencer (Bionic Commando), Zero (Mega Man X) en natuurlijk Thanos. Diens geadopteerde dochter Gamora, de dodelijkste vrouw in het heelal, belooft dan weer één van de nieuwe personages te worden, samen met Black Panther.

Marvel Vs Capcom Infinite staat gepland voor een release op 19 september op PS4, XBox One en pc.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.