Random Article


Nieuwe Trailer voor LEGO Marvel Super Heroes 2

 


Posted 26/07/2017 by

Warner Bros. Interactive, TT Games, LEGO en Marvel hebben een nieuwe trailer vrijgegeven voor de sequel op LEGO Marvel Super Heroes (2013). LEGO Marvel Super Heroes 2 ligt wederom volledig in de humoristische stijl van de vorige game, alsook de LEGO Batman/DC Super Heroes-videogames. Nieuwe features zijn het manipuleren van de tijd en een nieuwe superheldenmodus waarin 4 spelers het tegen elkaar kunnen opnemen.

Spelers nemen het deze keer op tegen tijdreiziger en Avengers-aartsvijand Kang The Conqueror in een episch gevecht in Chronopolis, van het oude Egypte en het Wilde Westen naar Sakaar (Planet Hulk) en New York City in 2099. Onderweg kunnen spelers in de huid kruipen van een aantal iconische personages, van Cowboy Captain America uit het verleden tot Spider-Man 2099 uit de toekomst, maar ook Avengers als Thor, Hulk, the Guardians of the Galaxy, Black Panther, Captain Marvel, Doctor Strange, Green Goblin en nog veel meer andere Marvel-superhelden en -superschurken. De verhaallijn wordt mee geschreven door niemand minder dan Kurt Busiek (Avengers Forever,  Astro City, Marvels), dewelke ook al de beste Kang The Conqueror-verhaallijn ooit schreef met Avengers: The Kang Dynasty.

LEGO Marvel Super Heroes 2 verschijnt op 15 november op PlayStation 4, Xbox One en pc. Deze zomer verschijnt de videogame al voor Nintendo Switch.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.