Random Article


Telltale Games kondigt nieuwe seizoenen aan voor Batman, The Walking Dead en Fables: The Wolf Among Us

 


Posted 20/07/2017 by

Telltale Games is met hun episodische point-and-click strategy games snel uitgegroeid tot één van de grootste namen wanneer het aankomt op comicbookadaptaties in videogames. Na succesvolle eerste seizoenen voor DC's Batman en Vertigo's The Wolf Among Us (gebaseerd op de hitserie Fables), krijgen beide games een tweede seizoen. In Batman: The Enemy Within zal The Riddler terugkeren naar Gotham City en ligt ook The Joker op de loer, terwijl we in The Wolf Among Us een nieuw mysterie voorgeschoteld krijgen met Bigby Wolf en Snow White in de hoofdrollen.

Ook The Walking Dead, de meest succesvolle comicbookadaptatie van Telltale, krijgt een nieuw, inmiddels vierde seizoen waarin we de jonge Clementine volgen doorheen de zombie-apocalyps. Het vierde seizoen zal overigens ook het laatste zijn voor deze reeks dewelke in 2012 begon.

Het tweede seizoen van Telltale's Batman-reeks begint al op 8 augustus, met de eerste van 5 afleveringen. The Wolf Among Us seizoen 2 en The Walking Dead seizoen 4 staan gepland voor volgend jaar.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.