Random Article


Gratis Update en Vierde DLC-Pakket voor Dragon Ball: Xenoverse 2

 

Posted 28/06/2017 by

Vanaf deze week is de vierde wave aan extra DLC-materiaal beschikbaar voor Dragon Ball: Xenoverse 2 van Dimps en Bandai Namco. Niet alleen een betalend pakket met onder meer personages Fused Zamasu en SSGSS Vegito uit Dragon Ball Super, maar ook een hele hoop gratis features werden toegevoegd aan het basisspel. Het officiële persbericht luidt als volgt:

BANDAI NAMCO Entertainment Europe bevestigt dat DRAGON BALL XENOVERSE 2 DLC#4 nu verkrijgbaar is op PlayStation 4, Xbox One en pc. DLC#4 introduceert twee nieuwe personages, Fused Zamasu en SSGSS Vegito, alsook een nieuwe Warrior of Hope-verhaallijn, nieuwe speelbare stage, parallel quests, nieuwe kostuums, ultimate skills en veel meer!
 
Er is daarnaast ook gratis content beschikbaar voor iedereen bij de TP Medal Shop waaronder nieuwe kostuums, aanvallen en 2 raid quest bosses.

Onze recensie van Dragon Ball Xenoverse 2 kan je hier nalezen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.