Random Article


Eerste Trailer voor Spider-Man: Homecoming Virtual Reality Experience

 


Posted 16/06/2017 by

Veel weten we er nog niet van, maar Sony Pictures en Marvel Studios hebben zonet een eerste trailer vrijgegeven voor hun Virtual Reality Experience voor Marvel's Spider-Man: HomecomingDe trailer werd beschikbaar gemaakt op de grote VR-platformen, waaronder Oculus Rift, HTC Vive, en PlayStation VR, waarvoor het spel wellicht ook later beschikbaar zal zijn. Een releasedatum staat gepland voor deze zomer.

Marvel’s Spider-Man: Homecoming, met opnieuw Tom Holland als Peter Parker/ Spider-Man, wordt geregisseerd door Jon Watts (Cop Car) en geproduceerd door zowel Sony Pictures als Marvel Studios – een tot nog toe ongezien verbond – waarbij beide filmstudio’s zowel creatieve als financiële inspraak hebben. Naast Holland als Spider-Man vervoegden onder meer Robert Downey Jr. als Tony Stark, Michael Keaton als The Vulture, Donald Glover, Zendaya, Kenneth Choi, Michael Barbieri, Logan Marshall-Green, Martin Starr en Marisa Tomei als tante May de langverwachte blockbuster.

Spider-Man: Homecoming – als onderdeel van Marvel’s Phase 3-films – slingert op 12 juli 2017 de Belgische bioscoopzalen binnen.

Alles over Spider-Man lees je in onze START TO READ.

Comments

comments


Killian

 
avatar
"I don't know who you are, but I will find you and write for you."