Random Article


Nieuwe Trailer voor DC’s Injustice 2 onthult samenwerking met ELEAGUE

 


Posted 14/06/2017 by

NetherRealm Studios, Warner Bros. Interactive en DC Entertainment hebben een nieuwe trailer vrijgegeven voor Injustice 2, de sequel op de populaire DC Comics fighting game Injustice: Gods Among Us (2013). Met deze beelden wordt ingegaan op de ELEAGUE – een ruimere eSports-league -, dat de eSports-finale belooft te worden van de Championship Series in oktober. Eerder toonde men al het globale eSports-systeem dat voor de fighting game ontwikkeld werd, namelijk de Championship Series. In samenwerking met onder meer ESL, Gamelta esports Professional League, GameStop, PlayStation 4 en Twitch ging op 26 mei op Twitch officieel de competitie van start, met later online kwalificatietoernooien. Nederlandse en Belgische spelers konden zich inschrijven voor het Injustice 2 Path to Pro Tournament via deze website.

Het verhaal gaat verder waar de vorige game eindigde, in de dystopische wereld waar Superman een tiran werd. Batman en de zijnen proberen de wereld herop te bouwen, terwijl er anderen zijn die Superman’s regime willen terugbrengen. Dan duikt er ook nog eens een nieuwe dreiging op die het voortbestaan van de hele Aarde in gevaar brengt in de vorm van de intergalactische veroveraar Brainiac…

Onze recensie van DC's Injustice 2 vind je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.