Random Article


E3: Makers van Guilty Gear en BlazBlue onthullen Dragon Ball FighterZ

 


Posted 13/06/2017 by

Arc System Works, de makers van bejubelde 2D-fighting games als Guilty Gear en BlazBlue, en Bandai Namco hebben op de E3-beurs een nieuwe 2.5D fighter onthuld gebaseerd op de Dragon Ball-franchise, dewelke startte met de manga van Akira Toriyama uit 1984. Dragon Ball FighterZ wordt een nieuwe telg in de lange lijn Dragon Ball-fighting games en belooft de epische, over-the-top actie uit de Dragon Ball-animereeksen te respecteren. Gelijkaardig aan Capcom's Marvel Vs Capcom-games, kunnen spelers 3-tegen-3 tag team gevechten leveren met personages als Goku, Vegeta, (Golden) Frieza, Cell en Majin Buu. Een release staat gepland voor het voorjaar van 2018 op PlayStation 4, XBox One en pc.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.