Random Article


Eerste Gameplaybeelden voor Red Hood in DC’s Injustice 2

 


Posted 29/05/2017 by

NetherRealm Studios, Warner Bros. Interactive en DC Entertainment hebben de eerste gameplaybeelden vrijgegeven voor Red Hood in Injustice 2, de sequel op de populaire DC Comics fighting game Injustice: Gods Among Us (2013). Red Hood – de door de Joker vermoorde Jason Todd, Batman's tweede Robin, als gemaskerde vigilante uit op wraak – behoort tot het eerste DLC-pakket en bevat zoals verwacht een epische kit.

Het verhaal gaat verder waar de vorige game eindigde, in de dystopische wereld waar Superman een tiran werd. Batman en de zijnen proberen de wereld herop te bouwen, terwijl er anderen zijn die Superman’s regime willen terugbrengen. Dan duikt er ook nog eens een nieuwe dreiging op die het voortbestaan van de hele Aarde in gevaar brengt in de vorm van de intergalactische veroveraar Brainiac…

Onze recensie van DC's Injustice 2 vind je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.