Random Article


LEGO Marvel Super Heroes 2 komt eraan

 


Posted 15/05/2017 by

Warner Bros. Interactive, TT Games, LEGO en Marvel hebben een sequel aangekondigd op LEGO Marvel Super Heroes (2013). LEGO Marvel Super Heroes 2 ligt wederom volledig in de humoristische stijl van de vorige game, alsook de LEGO Batman/DC Super Heroes-videogames. Nieuwe features zijn het manipuleren van de tijd en een nieuwe superheldenmodus waarin 4 spelers het tegen elkaar kunnen opnemen.

Spelers nemen het deze keer op tegen tijdreiziger en Avengers-aartsvijand Kang The Conqueror in een episch gevecht in Chronopolis, van het oude Egypte en het Wilde Westen naar Sakaar (Planet Hulk) en New York City in 2099. Onderweg kunnen spelers in de huid kruipen van een aantal iconische personages, van Cowboy Captain America uit het verleden tot Spider-Man 2099 uit de toekomst, maar ook Avengers als Thor, Hulk, the Guardians of the Galaxy, Black Panther, Captain Marvel, Doctor Strange, Green Goblin en nog veel meer andere Marvel-superhelden en -superschurken.

LEGO Marvel Super Heroes 2 verschijnt op 15 november op PlayStation 4, Xbox One en pc. Deze zomer verschijnt de videogame al voor Nintendo Switch.

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.