Random Article


Nieuwe Trailer voor Injustice 2 somt de Nieuwe Features op

 


Posted 10/05/2017 by

NetherRealm Studios, Warner Bros. Interactive en DC Entertainment hebben een nieuwe trailer vrijgegeven voor Injustice 2, de sequel op de populaire DC Comics fighting game Injustice: Gods Among Us (2013). Met deze beelden wordt ingegaan op de ellenlange lijst met nieuwe features, waaronder het langverwachte vervolgverhaal en het indrukwekkende gear-systeem.

Het verhaal gaat verder waar de vorige game eindigde, in de dystopische wereld waar Superman een tiran werd. Batman en de zijnen proberen de wereld herop te bouwen, terwijl er anderen zijn die Superman’s regime willen terugbrengen. Dan duikt er ook nog eens een nieuwe dreiging op die het voortbestaan van de hele Aarde in gevaar brengt in de vorm van de intergalactische veroveraar Brainiac…

Injustice 2 verschijnt op 18 mei 2017 op PlayStation 4 en XBox One.

Comments

comments


Killian

 
avatar
"I don't know who you are, but I will find you and write for you."