Random Article


Eerste DLC Trailer voor DC’s Injustice 2 onthult Starfire, Red Hood en Sub-Zero (Mortal Kombat)

 


Posted 06/05/2017 by

NetherRealm Studios, Warner Bros. Interactive en DC Entertainment hebben een eerste DLC-trailer vrijgegeven voor Injustice 2, de sequel op de populaire DC Comics fighting game Injustice: Gods Among Us (2013). Met deze beelden worden meteen de eerste 3 DLC-personages geïntroduceerd: Starfire – de buitenaardse prinses die een machtig lid van de Teen Titans werd -, Red Hood – de door de Joker vermoorde Jason Todd, Batman's tweede Robin, als gemaskerde vigilante uit op wraak -, en Sub-Zero, de ijskoude ninja uit de Mortal Kombat-reeks. Eerder verscheen zijn eeuwige rivaal Scorpion al als DLC in de eerste Injustice.

Het verhaal gaat verder waar de vorige game eindigde, in de dystopische wereld waar Superman een tiran werd. Batman en de zijnen proberen de wereld herop te bouwen, terwijl er anderen zijn die Superman’s regime willen terugbrengen. Dan duikt er ook nog eens een nieuwe dreiging op die het voortbestaan van de hele Aarde in gevaar brengt in de vorm van de intergalactische veroveraar Brainiac…

Injustice 2 verschijnt in mei 2017 op PlayStation 4 en XBox One.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.