Random Article


Nieuwe Trailers voor DC’s Injustice 2 introduceren Darkseid en The Joker

 


Posted 28/04/2017 by

 

NetherRealm Studios, Warner Bros. Interactive en DC Entertainment hebben nieuwe trailers vrijgegeven voor Injustice 2, de sequel op de populaire DC Comics fighting game Injustice: Gods Among Us (2013). Met deze beelden worden meteen twee van de grootste supervillains ooit geïntroduceerd. Darkseid, de duistere god en heerser van Apokolips, toont waarom hij één van de machtigste villains aller tijden is. Het wordt zijn derde appearance in een fighting game (na Justice League Task Force uit 1995 en Mortal Kombat Vs DC Universe uit 2008). In Injustice 2 wordt hij een eerste DLC-personage, zijn rol in de eerste Injustice bleef beperkt tot een cameo. Darkseid verscheen voor het eerst in Superman's Pal Jimmy Olsen #134 uit 1970.

Ook Batman's aartsvijand en Clown Prince of Crime The Joker keert terug. Weinig verrassend, hij zat ook al in de vorige game, ware het niet dat de versie van The Joker uit de wereld van Injustice niet langer bestaat. Zijn moord door Superman was de hoofdreden dat Batman en Superman het tegen elkaar opnamen in de eerste Injustice. Dit moet dan een Joker uit een andere realiteit zijn, of – zoals ook al vaak in het verleden gebeurde – keerde de psychopatische clown gewoon terug uit de dood. The Joker verscheen voor het eerst in Batman #1 uit 1940.

Het verhaal gaat verder waar de vorige game eindigde, in de dystopische wereld waar Superman een tiran werd. Batman en de zijnen proberen de wereld herop te bouwen, terwijl er anderen zijn die Superman’s regime willen terugbrengen. Dan duikt er ook nog eens een nieuwe dreiging op die het voortbestaan van de hele Aarde in gevaar brengt in de vorm van de intergalactische veroveraar Brainiac…

Injustice 2 verschijnt in mei 2017 op PlayStation 4 en XBox One.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.