Random Article


Nieuwe Trailer voor DC’s Injustice 2 introduceert Brainiac

 


Posted 24/04/2017 by

It would fare better than under your regime

NetherRealm Studios, Warner Bros. Interactive en DC Entertainment hebben zonet een nieuwe trailer vrijgegeven voor Injustice 2, de sequel op de populaire DC Comics fighting game Injustice: Gods Among Us (2013). Met deze beelden wordt meteen het nieuwste speelbare personage onthuld: Brainiac. De schurk van dienst voor Injustice 2 verscheen voor het eerst in Action Comics #242 (1958) en groeide uit tot een van de bekendste booswichten voor Superman en de Justice League. In het spel zal de geniale buitenaardse androïde gebruikmaken van zijn hoogtechnologische arsenaal waaronder tentakels en een indrukwekkende laser als Ultimate Move. In de comics was hij onder meer verantwoordelijk voor het krimpen en ontvoeren van Kandor, de hoofdstad van Superman's vernietigde wereld Krypton.

Het verhaal gaat verder waar de vorige game eindigde, in de dystopische wereld waar Superman een tiran werd. Batman en de zijnen proberen de wereld herop te bouwen, terwijl er anderen zijn die Superman’s regime willen terugbrengen. Dan duikt er ook nog eens een nieuwe dreiging op die het voortbestaan van de hele Aarde in gevaar brengt in de vorm van de intergalactische veroveraar Brainiac…

Injustice 2 verschijnt in mei 2017 op PlayStation 4 en XBox One.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.