Random Article


Eerste Trailer voor EA’s Star Wars: Battlefront 2 lekt online

 


Posted 12/04/2017 by

Ontwikkelaar Electronic Arts (Battlefield, Medal of Honor) zou deze week hun vervolg op Star Wars: Battlefront aankondigen, maar na een lek verscheen de eerste trailer deze ochtend al online. Onder meer content uit de nieuwste filmtrilogie die van start ging met Star Wars: The Force Awakensmaar ook de langverwachte Clone Wars zullen ditmaal tot het spel behoren.

In navolging van de vorige Battlefront-edities zal ook deze videogame je in staat stellen de epische oorlogen uit het Star Wars-universum te herbeleven. Zonder twijfel zal er ook opnieuw een online multiplayercomponent verbonden zijn aan het spel zodat je met vrienden kan samenspelen. Ook belooft EA dat Star Wars: Battlefront 2 opnieuw een klassieke first-person shooter wordt met mogelijkheid tot third-person view. Hopelijk deze keer ook met ruimtegevechten?

Onze review van Star Wars: Battlefront kan je hier nalezen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
"I don't know who you are, but I will find you and write for you."