Random Article


Nieuwe Trailer voor DC’s Injustice 2 onthult Indrukwekkend Uitrustingssysteem

 


Posted 11/04/2017 by

NetherRealm Studios, Warner Bros. Interactive en DC Entertainment hebben wederom een nieuwe trailer vrijgegeven voor Injustice 2, de sequel op de populaire DC Comics fighting game Injustice: Gods Among Us (2013). NetherRealm Studios en Warner Bros. Interactive beloven wederom een heus rooster aan gekende DC-helden en -schurken, dewelke nu geüpgraded kunnen worden met allerlei gadgets zodat spelers hun ultieme versie van hun favoriete DC-personage kunnen uitbouwen.

In deze nieuwe beelden wordt het indrukwekkende uitrustingssysteem onder de loep genomen. Niet alleen op kosmetisch, maar ook strategisch vlak zullen de verschillende kledingstukken dewelke je krijgt na overwinningen en door ervaringspunten te verzamelen met bepaalde helden of schurken, een impact hebben op het spel. Bepaalde kledingstukken vormen zelfs een set en verschaffen zo een setbonus of speciale aanval als je je personages kleedt binnen dezelfde categorie. Zoals de trailer al meegaf, lijken er bijna oneindig veel combinaties mogelijk…

Injustice 2 verschijnt in mei 2017 op PlayStation 4 en XBox One.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.