Random Article


“Shattered Alliances – Part 4” Trailer voor DC’s Injustice 2

 


Posted 06/04/2017 by

NetherRealm Studios, Warner Bros. Interactive en DC Entertainment hebben wederom een nieuwe trailer en verhaaldetails vrijgegeven voor Injustice 2, de sequel op de populaire DC Comics fighting game Injustice: Gods Among Us (2013). NetherRealm Studios en Warner Bros. Interactive beloven wederom een heus rooster aan gekende DC-helden en -schurken, dewelke nu geüpgraded kunnen worden met allerlei gadgets zodat spelers hun ultieme versie van hun favoriete DC-personage kunnen uitbouwen. Onder meer nieuwe personages Poison Ivy, Robin, Atrocitus, Blue Beetle, Cheetah, Black Canary, Swamp Thing, Firestorm en Supergirl zullen in het vervolg speelbaar zijn. De duistere god Darkseid wordt dan weer een eerste downloadbaar personage als pre-order bonus.

Deze trailer is de vierde met de titel Shattered Alliances – de eerste vind je hier, de tweede hier en de derde hier – en focust zich op de Society, een nieuwe groepering supervillains onder Gorilla Grodd die zich zowel tegen de Justice League als tegen de restanten van Superman's Regime keren…

Het verhaal gaat verder waar de vorige game eindigde, in de dystopische wereld waar Superman een tiran werd. Batman en de zijnen proberen de wereld herop te bouwen, terwijl er anderen zijn die Superman’s regime willen terugbrengen. Dan duikt er ook nog eens een nieuwe dreiging op die het voortbestaan van de hele Aarde in gevaar brengt in de vorm van de intergalactische veroveraar Brainiac…

Injustice 2 verschijnt in mei 2017 op PlayStation 4 en XBox One.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.