Random Article


Nieuwe “It’s Good To Be Bad” Trailer voor DC’s Injustice 2 onthult de Villains

 


Posted 30/03/2017 by

NetherRealm Studios, Warner Bros. Interactive en DC Entertainment hebben wederom een nieuwe trailer vrijgegeven voor Injustice 2, de sequel op de populaire DC Comics fighting game Injustice: Gods Among Us (2013). NetherRealm Studios en Warner Bros. Interactive beloven wederom een heus rooster aan gekende DC-helden en -schurken, dewelke nu geüpgraded kunnen worden met allerlei gadgets zodat spelers hun ultieme versie van hun favoriete DC-personage kunnen uitbouwen.

Deze “It's Good to be Bad“-trailer toont Batman-aartsvijanden Bane en Scarecrow en de The Flash-villains Captain Cold, leider van de Rogues, en de telepathische primaat Gorilla Grodd. Bane keert terug uit de vorige game, terwijl Scarecrow en Gorilla Grodd nu volwaardige karakters worden in plaats van cameo's. Captain Cold is volledig nieuw en vervangt Killer Frost als de ijsvillain van dienst. Ze vervoegen o.a. Poison Ivy, Deadshot, Harley Quinn, Catwoman, Darkseid, Atrocitus, Reverse-Flash, Cheetah, Black Adam en Brainiac als de DC-villains in de langverwachte fighting game.

Het verhaal gaat verder waar de vorige game eindigde, in de dystopische wereld waar Superman een tiran werd. Batman en de zijnen proberen de wereld herop te bouwen, terwijl er anderen zijn die Superman’s oude regime willen terugbrengen. Dan duikt er ook nog eens een nieuwe dreiging op die het voortbestaan van de hele Aarde in gevaar brengt in de vorm van de intergalactische veroveraar Brainiac…

Injustice 2 verschijnt in mei 2017 op PlayStation 4 en XBox One.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.