Random Article


Eerste Trailer voor Marvel’s Guardians of the Galaxy: The Telltale Series

 


Posted 30/03/2017 by

We schreven al eerder dat Telltale Games bezig was met een Marvel-licentie, nadat ze eerder al bejubelde strategische point-and-click RPG’s maakten rond o.a. The Walking Dead, Fables: The Wolf Among Us en recentelijk nog DC’s Batman. Bij deze is de eerste trailer voor Marvel’s Guardians of the Galaxy – The Telltale Series vrijgegeven. Het wordt een vijfdelige episodische gamereeks, met een release van de eerste episode "Tangled Up in Blue" op 19 april – mooi op tijd dus voor de tweede film rond Marvel’s kosmische superhelden.

Marvel’s Guardians of the Galaxy doken al meermaals op in grotere Marvel-games zoals Marvel Vs Capcom 3, LEGO Marvel Super Heroes, Disney Infinity, Avengers Alliance en Marvel Ultimate Alliance, maar buiten de mobile game Guardians of the Galaxy: The Universal Weapon (2014) hebben ze nog steeds geen eigen videogametitel gekregen. Daar zal dus nu verandering in komen…

Comments

comments


Killian

 
avatar
"I don't know who you are, but I will find you and write for you."