Random Article


Nieuwe Trailer voor DC’s Injustice 2 onthult Dr. Fate

 


Posted 02/03/2017 by

Justice is blind. Not heartless.

NetherRealm Studios, Warner Bros. Interactive en DC Entertainment hebben zonet een nieuwe trailer vrijgegeven voor Injustice 2, de sequel op de populaire DC Comics fighting game Injustice: Gods Among Us (2013). Met deze beelden wordt meteen het nieuwste speelbare personage onthuld: Dr. Fate. De voornaamste troef van deze tovenaar/ superheld, die voor het eerst verscheen in More Fun Comics #55 (1940), is natuurlijk zijn uitgebreide magische kit, gekenmerkt door zijn typische Egyptische hiërogliefen, zoals het ankh-symbool.

Het verhaal gaat verder waar de vorige game eindigde, in de dystopische wereld waar Superman een tiran werd. Batman en de zijnen proberen de wereld herop te bouwen, terwijl er anderen zijn die Superman’s regime willen terugbrengen. Dan duikt er ook nog eens een nieuwe dreiging op die het voortbestaan van de hele Aarde in gevaar brengt in de vorm van de intergalactische veroveraar Brainiac…

Injustice 2 verschijnt in mei 2017 op PlayStation 4 en XBox One.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.