Random Article


Gratis Update en Tweede DLC-Pakket voor Dragon Ball: Xenoverse 2

 

Posted 02/03/2017 by

Vanaf deze week is de tweede wave aan extra DLC-materiaal beschikbaar voor Dragon Ball: Xenoverse 2 van Dimps en Bandai Namco. Niet alleen een betalend pakket met onder meer personages Champa en Vados uit Dragon Ball Super, maar ook een hele hoop gratis features werden toegevoegd aan het basisspel. Het officiële persbericht luidt als volgt:

 

De geschiedenis werd gewijzigd en de God of Destruction, Champa, nadert Conton City! Met dit tweede betalende DLC-pakket, zullen spelers een gloednieuw scenario ervaren en geconfronteerd worden met de Universe 6-strijders. Voor deze gelegenheid zullen twee bijkomende personages toetreden tot de strijd: Champa en Vados. Daarbovenop kunnen spelers ook genieten van een nieuw stadium, nieuwe aanvallen, nieuwe kostuums, nieuwe voertuigen en nog veel meer nieuwe inhoud!

Samen met DLC-pakket 2 is nu ook een grote update gratis beschikbaar, inclusief nieuwe kledij (zowel Zangya & Bido als Android 15’s Clothes en Metal Cooler’s Suit), nieuwe Expert Missies (Broly & Janemba), nieuwe aanvallen, nieuwe regels voor het Tenkaichi Tournament en het Tenkaichi Tournament Jersey.

Onze recensie van Dragon Ball Xenoverse 2 kan je hier nalezen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.