Random Article


Niantic lanceert deze week grootse update voor Pokémon Go met onder meer 80 Johto Pokémon

 


Posted 15/02/2017 by

Met de recente afname in spelers bij Pokémon Go moet ontwikkelaar Niantic binnenkort wel met iets nieuw uit de kast komen. Ruilen, onderling vechten, Pokécenters of legendarische Pokémon zit er nog niet meteen in, maar aan Generatie 2 wordt natuurlijk wel al gewerkt. De afgelopen weken kregen we immers al enkele baby-versies van Pokémon uit Generatie 2 te zien.

Later deze week begint Niantic eindelijk aan een grootse opmars aan content. Ten eerste verschijnen stukje bij beetje tachtig nieuwe Pokémon uit Pokémon Gold en Silver, uit de Johto-regio, dus. Jawel, Niantic is dus nieuwe Generatie 2-data aan het toevoegen aan hun populaire app. Daarnaast krijgen we ook nieuwe evoluties voor Pokémon uit de Kanto-regio, nieuwe Berries, cosmetische items en veel meer! Het officiële bericht vind je hier.

Het basisconcept van Pokémon Go spreekt voor zich. Eens gedownload van de App Store of Google Play staat de speler echter geen standaardavontuur te wachten. Nintendo ging namelijk in zee met Niantic (Ingress) om over hun kennis op het vlak van augmented reality te beschikken. Het resultaat? Een zoektocht naar Pokémons in het dagdagelijkse leven, waarbij Bulbasaur vertoeft aan een treinstation in Tokio of je bergbeklimming misschien wel leidt tot de schuilplaats van een Charizard. Andere spelers dienen hier dan als competitieve trainers of als bondgenoten.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.