Random Article


Robin, Black Canary en Swamp Thing Reveal Trailers voor DC’s Injustice 2

 

Posted 14/02/2017 by

NetherRealm Studios, Warner Bros. Interactive en DC Entertainment hebben wederom nieuwe gameplay trailers en personages vrijgegeven voor Injustice 2, de sequel op de populaire DC Comics fighting game Injustice: Gods Among Us (2013). NetherRealm Studios en Warner Bros. Interactive beloven wederom een heus rooster aan gekende DC-helden en -schurken, dewelke nu geüpgraded kunnen worden met allerlei gadgets zodat spelers hun ultieme versie van hun favoriete DC-personage kunnen uitbouwen.

Als nieuwe speelbare personages krijgen we Robin (Damian Wayne), de zoon van Batman die in de wereld van Injustice de eerste Robin (Dick Grayson) vermoordde en diens plaats inpikte als Nightwing, maar ook Black Canary, die in de wereld van Injustice de moord op haar geliefde Green Arrow wil wreken, en de monsterlijke en immens machtige Swamp Thing, bewaker van The Green.

Het verhaal gaat verder waar de vorige game eindigde, in de dystopische wereld waar Superman een tiran werd. Batman en de zijnen proberen de wereld herop te bouwen, terwijl er anderen zijn die Superman’s oude regime willen terugbrengen. Dan duikt er ook nog eens een nieuwe dreiging op die het voortbestaan van de hele Aarde in gevaar brengt in de vorm van de intergalactische veroveraar Brainiac…

Injustice 2 verschijnt in mei 2017 op PlayStation 4 en XBox One.Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.