Random Article


“Here Come The Girls” Trailer voor DC’s Injustice 2 toont Catwoman, Cheetah, Black Canary en Poison Ivy in actie

 


Posted 14/02/2017 by

NetherRealm Studios, Warner Bros. Interactive en DC Entertainment hebben wederom een nieuwe trailer vrijgegeven voor Injustice 2, de sequel op de populaire DC Comics fighting game Injustice: Gods Among Us (2013). NetherRealm Studios en Warner Bros. Interactive beloven wederom een heus rooster aan gekende DC-helden en -schurken, dewelke nu geüpgraded kunnen worden met allerlei gadgets zodat spelers hun ultieme versie van hun favoriete DC-personage kunnen uitbouwen.

Deze “Here Come The Girls“-trailer toont meesterdievegge en Batman’s grote liefde Selina Kyle, alias Catwoman, in actie, alsook die andere femme fatale uit Gotham City: Poison Ivy. Ook Wonder Woman’s aartsvijand Cheetah maakt haar Injustice-gameplaydebuut, na eerder in die eerdere DC fighting game Justice League: Task Force te zijn verschenen. Last but not least toont ook de eerder aangekondigde vigilante Black Canary haar kunsten.

Het verhaal gaat verder waar de vorige game eindigde, in de dystopische wereld waar Superman een tiran werd. Batman en de zijnen proberen de wereld herop te bouwen, terwijl er anderen zijn die Superman’s oude regime willen terugbrengen. Dan duikt er ook nog eens een nieuwe dreiging op die het voortbestaan van de hele Aarde in gevaar brengt in de vorm van de intergalactische veroveraar Brainiac…

Injustice 2 verschijnt in mei 2017 op PlayStation 4 en XBox One.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.