Random Article


Marvel en ontwikkelaar Square Enix werken samen aan The Avengers Project

 


Posted 26/01/2017 by

The world will always need heroes.

Gisteren werd al gehint naar een grootse aankondiging vandaag en, zoals vermoed, gaat het inderdaad om een multi-game-samenwerking tussen Marvel en ontwikkelaar/ uitgever Square Enix. Het spel wordt ontwikkeld door Crystal Dynamics (de recente Tomb Raider-franchise) en Eidos Montreal (de Deus Ex-franchise). In de vage eerste trailer voor dit “Avengers Project” herkennen we alvast een gevallen Hulk, Thor, Iron Man en Captain America, in wiens wereld het spel zich uiteraard zal afspelen. Over een releasedatum of zelfs duidelijke titel voor deze (of andere) videogame(s) hebben we voorlopig niet. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.