Random Article


Gerucht: Volgende Batman Videogame van Warner Bros. Montréal ziet Damian Wayne als de Dark Knight

 

Posted 20/12/2016 by

Na het einde van Batman: Arkham Origins (2013) van DC Entertainment en Warner Bros. Games Montréal, leek het duidelijk dat de studio aan een Suicide Squad-videogame ging werken. De releasedatum en officiële onthulling hiervoor bleef echter uit. De laatste geruchten doen nu vermoeden dat WB Montréal de Suicide Squad-game heeft geschrapt en bezig is aan een andere Batman-game.

De twist? De game zou geen hoofdrol hebben voor Bruce Wayne, maar voor Damian Wayne, de zoon van de Dark Knight en Talia al Ghul, dewelke sinds 2006 in de DC-comics rondfladdert als Robin. In DC’s Batman #666 uit 2007 zagen we een toekomstige versie van Damian Wayne, waarin hij de mantel van Batman heeft overgenomen van zijn vader en enkele bovennatuurlijke krachten heeft gekregen. Ook verschillend is Damian’s opvatting over criminelen vanwege zijn jarenlange training door Ra’s al Ghul’s League of Assassins, waardoor hij een pak dodelijker wordt.

Het zal ons benieuwen of WB Montréal deze toer opgaat. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.