Random Article


Eerste Seizoen van Batman: The Telltale Series wordt afgerond

 

Posted 13/12/2016 by

Vandaag kan je de vijfde en laatste aflevering, “City of Light”, downloaden en spelen van Batman: The Telltale Series, de bejubelde episodische videogame van Telltale Games (The Walking Dead, Fables: The Wolf Among Us, Game of Thrones) rond DC‘s Dark Knight. Het verhaal speelt zich af tijdens Bruce Wayne’s eerste jaar als Gotham City’s beschermer en de keuzes die je maakt doorheen de point-and-click game hebben drastische gevolgen voor de stad. Hieronder kan je nog eens alle trailers bekijken.

Batman: The Telltale Series is beschikbaar voor pc, Android, iOS, PlayStation 3 & 4, XBox 360 en One.

EPISODE 1: REALM OF SHADOWS

EPISODE 2: CHILDREN OF ARKHAM

EPISODE 3: NEW WORLD ORDER

EPISODE 4: GUARDIAN OF GOTHAM

EPISODE 5: CITY OF LIGHT

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.