Random Article


Eerste Teaser voor Marvel’s Guardians of the Galaxy: The Telltale Series

 

Posted 02/12/2016 by

We schreven al eerder dat Telltale Games bezig was met een Marvel-licentie, nadat ze eerder al bejubelde strategische point-and-click RPG’s maakten rond o.a. The Walking Dead, Fables: The Wolf Among Us en recentelijk nog DC’s Batman. Bij deze is de eerste teasertrailer voor Marvel’s Guardians of the Galaxy – The Telltale Series vrijgegeven. Het wordt een vijfdelige episodische gamereeks, met een release in 2017 – mooi op tijd dus voor de tweede film rond Marvel’s kosmische superhelden.

Marvel’s Guardians of the Galaxy doken al meermaals op in grotere Marvel-games zoals Marvel Vs Capcom 3, LEGO Marvel Super Heroes, Disney Infinity, Avengers Alliance en Marvel Ultimate Alliance, maar buiten de mobile game Guardians of the Galaxy: The Universal Weapon (2014) hebben ze nog steeds geen eigen videogametitel gekregen. Daar zal dus nu verandering in komen…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.