Random Article


Eerste Kijk op Telltale’s The Walking Dead: A New Frontier

 


Posted 02/12/2016 by

Telltale Games heeft de afgelopen jaren één van de betere comicbookvideogames afgeleverd met The Walking Dead: The Telltale Series. Inmiddels zit de reeks, gebaseerd op de Image-zombiecomics van Robert Kirkman, Tony Moore en Charlie Adlard, al aan zijn derde seizoen. Hierboven kan je de eerste beelden zien voor A New Frontier, waarin een nieuw hoofdpersonage, Javier Garcia, wordt voorgesteld dewelke Clementine zal bijstaan op haar reis doorheen de post-apocalyptische zombiewereld. Voor de eerste keer kan je dus met twee personages spelen in de reeks. De eerste twee episodes, getiteld The Ties That Bind, zullen op 20 december uitkomen.

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.