Random Article


Gratis Pokémon Volcanion op GameForce!

 

Posted 22/09/2016 by

De organisatie van GameForce heeft vandaag bekendgemaakt dat de nieuwe legendarische Pokémon Volcanion gratis beschikbaar zal zijn op de stand van Nintendo. De zeldzame, relatief recent aangekondigde Pokémon is de eerste Pokémon die zowel tot het vuur- als watertype behoort, en zal via een exclusieve code te downloaden zijn voor Pokémon Omega Ruby, Pokémon Alpha Sapphire, Pokémon X en Pokémon Y. Opgelet, slechts een beperkt aantal codes voor deze 721e Pokémon zullen beschikbaar zijn! De grootste Belgische beurs toegewijd aan videogames, gaat op zaterdag 1 en zondag 2 oktober door in de Nekkerhal te Mechelen.

Meer over de Belgische conventies dit jaar lees je hier!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.