Random Article


Harley Quinn & Deadshot vervoegen Injustice 2 in Nieuwe Trailer

 


Posted 17/08/2016 by

Na de gelekte promoposter en de onthullingstrailer enkele weken terug, is er wederom een nieuwe trailer met gameplaybeelden voor Injustice 2 – de sequel op Injustice: Gods Among Us, de populaire DC Comics fighting game uit 2013. NetherRealm Studios en Warner Bros. Interactive beloven wederom een heus rooster aan gekende DC-helden en -schurken, dewelke nu geüpgraded kunnen worden met allerlei gadgets zodat spelers hun ultieme versie van hun favoriete DC-personage kunnen uitbouwen.

Na de vorige onthulling van Wonder Woman en nieuwkomer Blue Beetle, volgt er nu een nieuwe trailer met daarin de terugkeer van fan-favoriet Harley Quinn en haar Suicide Squad-kompaan Deadshot, één van ‘s werelds beste huurmoordenaars wiens vechtstijl en wapenarsenaal sterk doet denken aan zijn collega Deathstroke uit de vorige game. Harley en Deadshot vervoegden recentelijk ook de mobiele Injustice: God Among Us-game ter ere van de Suicide Squad-filmrelease.

De sequel zou in 2017 verschijnen op PS4 & XBox One en dezelfde engine als Mortal Kombat X gebruiken. De strijd vindt wederom plaats in vergrote arena’s op iconische DC-locaties als Metropolis, Gotham City en Atlantis. Het verhaal gaat verder waar de vorige game eindigde. Batman en de zijnen proberen de wereld herop te bouwen, terwijl er anderen zijn die Superman’s regime willen terugbrengen. Dan duikt er ook nog eens een nieuwe dreiging op die het voortbestaan van de Aarde in gevaar brengt…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.