Random Article


SDCC 2016: Nieuwe Trailer voor Injustice 2

 


Posted 24/07/2016 by

Na de gelekte promoposter en de onthullingstrailer enkele weken terug, is er nu vanop San Diego Comic-Con een nieuwe trailer met gameplaybeelden voor Injustice 2 – de sequel op Injustice: Gods Among Us, de populaire DC Comics fighting game uit 2013. NetherRealm Studios en Warner Bros. Interactive beloven wederom een heus rooster aan gekende DC-helden en -schurken, dewelke nu geüpgraded kunnen worden met allerlei gadgets zodat spelers hun ultieme versie van hun favoriete DC-personage kunnen uitbouwen. Onder meer (uiteraard) Wonder Woman, maar ook nieuwkomer Blue Beetle zullen het strijdperk betreden.

De sequel zou in 2017 verschijnen op PS4 & XBox One en dezelfde engine als Mortal Kombat X gebruiken. Uit de trailer herkennen we alvast Justice League-zwaargewichten Batman, Superman, Aquaman, The Flash en nieuwkomers Black Manta en Supergirl. Ook Red Lantern-leider Atrocitus en Flash-vijand Gorilla Grodd zijn bevestigd. De strijd vindt wederom plaats in vergrote arena’s op iconische DC-locaties als Metropolis, Gotham City en Atlantis.

Het verhaal gaat verder waar de vorige game eindigde. Batman en de zijnen proberen de wereld herop te bouwen, terwijl er anderen zijn die Superman’s regime willen terugbrengen. Dan duikt er ook nog eens een nieuwe dreiging op die het voortbestaan van de Aarde in gevaar brengt…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.