Random Article


SDCC 2016: Niantic over de toekomst van Nintendo’s Pokémon Go

 

Posted 24/07/2016 by

Vanop San Diego Comic-Con hielden de ontwikkelaars van Niantic zonet hun langverwachte conferentie over Pokémon Gode internetsensatie van de afgelopen weken. In dit panel werden enkele geruchten officieel bevestigd. Ten eerste zullen inderdaad de volgende generaties Pokémon geleidelijk aan toegevoegd worden aan het spel doorheen de komende jaren. Ook het ruilen tussen trainers onderling is iets waar naar gekeken wordt om in de nabije toekomst toe te voegen, als de servers stabiel genoeg zijn. Bovendien zullen ook de PokéStops herwerkt worden met onder meer de toevoeging van customization, maar ook ziekenhuizen. 

Tijdens het vragenrondje raakte ook nog bekend dat binnenkort meer informatie over de legendarische Pokémon Articuno, Zapdos en Moltres en hun relatie tot de drie teams binnenkort zal volgen. Naar het fokken van Pokémon werd eveneens gepolst, maar die toepassing stond nog maar in zijn kinderschoenen, zo werd medegedeeld. De namen van de teamleiders werden eveneens vrijgegeven. Voor Team Mystic, Instinct en Valor zijn dat respectievelijk Blanche, Spark en Candela. Meer nieuwtjes – samen met aangekondigde bug fixes – volgen ongetwijfeld de komende weken bij de aankondiging van een nieuwe update voor Pokémon Go.

Het basisconcept van Pokémon Go spreekt voor zich. Eens gedownload van de App Store of Google Play staat de speler echter geen standaardavontuur te wachten. Nintendo ging namelijk in zee met Niantic (Ingress) om over hun kennis op het vlak van augmented reality te beschikken. Het resultaat? Een zoektocht naar Pokémons in het dagdagelijkse leven, waarbij Bulbasaur vertoeft aan een treinstation in Tokio of je bergbeklimming misschien wel leidt tot de schuilplaats van een Charizard. Andere spelers dienen hier dan als competitieve trainers of als bondgenoten.

Pokémon Go Pokémon

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.