Random Article


Eerste Trailer en Releasedatum voor Telltale Games’ Batman Videogame

 


Posted 19/07/2016 by

Na Minecraft, Borderlands, Fables: The Wolf Among Us, Game of Thrones en The Walking Dead wordt de volgende naam die ontwikkelaar Telltale Games onder handen zal nemen niemand minder dan Batman. DC‘s Caped Crusader krijgt dus eindelijk zijn eigen, episodische, volledig verhaalcentrische point-and-click videogame. De traditionele Telltale-formule zal dus ook hier gevolgd worden.

Verwacht onder meer diepgaande, episodische verhalen met ingrijpende keuzes en veel respect voor de Batman-lore in Gotham City. Telltale gaf alvast mee dat de eerste episode (“Realm of Shadows”) van Batman: The Telltale Series in augustus zal verschijnen voor de huidige consoles, PC, Android- en iOS-toestellen en gaf ook een eerste trailer vrij. Eerder stelde de ontwikkelaar al dat de dualiteit tussen de Batman- en Bruce Wayne-personae centraal zal staan. Uit de trailer herkennen we alvast heel wat bekende namen uit Batman’s eerste jaar in Gotham, waaronder misdaadbaas Carmine Falcone, journaliste Vicki Vale, Catwoman, James Gordon, Alfred Pennyworth en openbare aanklager Harvey Dent, de latere Two-Face.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.