Random Article


Open Bèta, Pre-order bonussen en Collector’s Editie voor Dragon Ball Xenoverse 2

 

Posted 14/07/2016 by

Dimps en Bandai Namco hebben onlangs heel wat nieuwe informatie vrijgegeven voor Dragon Ball Xenoverse 2, de sequel op de uiterst succesvolle videogame die begin vorig jaar uitkwam. Zo werden naast een open bèta die wellicht eind augustus-september doorgaat, ook de verschillende versies en pre-order bonussen aangekondigd:

  • Pre-Order Bonus – Black Goku DLC uit Dragon Ball Super als speelbaar personage alsook “A Log to Fly” om mee te vliegen in Conton City.
  • Deluxe Edition – (Het spel, voortijdige toegang tot Future Trunks als speelbaar personage, de Season Pass met vier DLC-packs.
  • Collector’s Edition (Het spel in een steelbox, een Time patroller-gids, de soundtrack, Son Goku Super Master Stars Piece (34 cm.)).

Dragon Ball Xenoverse 2 Pre-orderDragon Ball Xenoverse 2 Pre-orderr

De combinatie van een innovatief verhaal en het creëren van je eigen personage in de populaire wereld van Akira Toriyama wist duidelijk menig fan te bekoren. Het vervolg zal op 25 oktober 2016 beschikbaar zijn en onder meer een grotere wereld, meer superaanvallen en een herwerkt gevechtssysteem bevatten. Naast de PC-versie zal XenoVerse ook verschijnen op PlayStation 4 en Xbox One.

Iedereen kent ze wel, die Dragon Ball-games waarin je Akira Toriyama’s bekende manga- en animereeks Dragon Ball (Z) kan naspelen. Een (mogelijks te) vaak herhaalde formule waar tot nog toe weinig werd van afgeweken. Dit resulteerde in meer dan vijftien wel erg gelijkaardige installaties in de populaire videogamereeks van Dimps en Bandai Namco. Het succes zwakte natuurlijk dusdanig af… Gelukkig weet Dragon Ball Xenoverse deze cyclus te doorbreken: een hele hoop nieuwigheden, betere graphics, en ditmaal zelfs een pc-versie! Ook inhoudelijk gaat de reeks erop vooruit. Niet langer doorloop je de gevechten uit de reeks, maar je maakt er nu ook echt deel  van uit!

Onze review van de eerste Dragon Ball Xenoverse lees je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.