Random Article


Nederlands Firstlook Festival verenigt zich met New York Comic Con

 


Posted 23/06/2016 by

Firstlook Festival

Een officiële mededeling vanuit het kamp van zowel New York Comic Con – een van de allergrootste en bekendste comic cons ter wereld – als het Nederlandse Firstlook Festival, de grootste gamingbeurs in de Benelux, heeft een alliantie tussen de twee conventiegrootmachten aangekondigd. Concreet wordt een grootse live stream tussen beide evenementen opgezet waardoor bepaalde panels, onthullingen en interviews dus niet enkel in New York, Amerika, maar ook exclusief in Utrecht, Nederland te zien zullen zijn.

Ook dit jaar gaat het Firstlook Festival door op 7, 8 en 9 oktober in de Jaarbeurs te Utrecht. Het wordt de tweede editie die trouwens drie dagen zal duren. Naast exclusieve hands-on met bekende games, maar ook indie-titels zijn naar goeder gewoonte ook eSports, cosplay, merchandising en gadgets aanwezig. Tickets voor de drie dagen zijn momenteel in voorverkoop beschikbaar.

Meer informatie vind je op de officiële website van het Firstlook Festival.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.