Random Article


Trailer voor Injustice 2

 


Posted 08/06/2016 by

Na de gelekte promoposter van gisteren, is er nu meteen een trailer voor Injustice 2 – de sequel op Injustice: Gods Among Us, de populaire DC Comics fighting game uit 2013. NetherRealm Studios en Warner Bros. Interactive┬ábeloven wederom een heus rooster aan gekende DC-helden en -schurken, dewelke nu ge├╝pgraded kunnen worden met allerlei gadgets zodat spelers hun ultieme versie van hun favoriete DC-personage kunnen uitbouwen.

De sequel zou in 2017 verschijnen op PS4 & XBox One en dezelfde engine als Mortal Kombat X gebruiken. Uit de trailer herkennen we alvast Justice League-zwaargewichten Batman, Superman, Aquaman, The Flash en nieuwkomers Batman Beyond en Supergirl. Ook Red Lantern-leider Atrocitus en Flash-vijand Gorilla Grodd zijn bevestigd. De strijd vindt wederom plaats in vergrote arena’s op iconische DC-locaties als Metropolis, Gotham City en Atlantis.

Het verhaal gaat verder waar de vorige game eindigde. Batman en de zijnen proberen de wereld herop te bouwen, terwijl er anderen zijn die Superman’s regime willen terugbrengen. Dan duikt er ook nog eens een nieuwe dreiging op die het voortbestaan van de Aarde in gevaar brengt…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.