Random Article


Telltale Games’ Batman-videogame gaat in de zomer van start

 

Posted 08/06/2016 by

Na Minecraft, Borderlands, Fables: The Wolf Among Us, Game of Thrones en The Walking Dead wordt de volgende naam die ontwikkelaar Telltale Games onder handen zal nemen niemand minder dan Batman. DC‘s Caped Crusader krijgt dus eindelijk zijn eigen, episodische, volledig verhaalcentrische point-and-click videogame. De traditionele Telltale-formule zal dus ook hier gevolgd worden. Verwacht onder meer diepgaande, episodische verhalen met ingrijpende keuzes en veel respect voor de Batman-lore. Telltale gaf alvast mee dat de dualiteit tussen de Batman- en Bruce Wayne-personae centraal zal staan. Meer informatie volgt ongetwijfeld volgend weekend op de E3-beurs.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.