Random Article


BB-8 komt even piepen in LEGO Star Wars: The Force Awakens

 


Posted 02/06/2016 by

Tegen het einde van de maand kunnen we weer genieten van een nieuwe telg in de LEGO Star Warsfranchise: LEGO Star Wars – The Force Awakens, waarin de recentste film uit de sci-fi franchise van Lucasfilm en Disney wordt overgedaan in blokvorm. TT Games is er bijna klaar voor, maar vooral BB-8 heeft er zin in. Dat blijkt uit de nieuwe feature van dertig seconden die Warner Bros. Interactive Entertainment en TT Games uitbrachten. In de clip zien we vooral BB-8, maar ook een hoop andere (legendarische) personages uit de game even de show stelen.

LEGO Star Wars: The Force Awakens komt 28 juni uit voor PC, Xbox One, Playstation 4, Wii U, PS Vita, 3DS, Xbox 360 en Playstation 3.

Comments

comments


Dantonse

 
avatar
Comic lezer, film kijker, en serie-verslinder!