Random Article


Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan Launch Trailer

 


Posted 25/05/2016 by

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan, de nieuwe 3D cel-shaded hack ‘n slash videogame van Activision en PlatinumGames (The Legend of Korra, Transformers: Devastation), levert een nieuw conflict tussen de Heroes in a Half-Shell en de legers van generaal Krang. De videogame is nu beschikbaar voor PlayStation 3, 4, XBox 360 en XBox One en pc. Daarbij hoort natuurlijk een nieuwe launch trailer. De videogame komt mooi op tijd voor de nieuwe langspeelfilm, dewelke eind juni in de zalen komt, maar de twee werden los van elkaar ontwikkeld en vertellen in feite geheel andere versies van hetzelfde basisverhaal uit de comics.

Alles over de Turtles lees je in onze START TO READ: TMNT.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.