Random Article


Belgisch Kampioenschap Yu-Gi-Oh! gaat door bij Outpost op 14 en 15 mei

 

Posted 13/05/2016 by

It’s time to duel!

Op zaterdag 14 en zondag 15 mei gaat bij Outpost te Brussel het nationale kampioenschap Yu-Gi-Oh! door. Als het grootste en meest prestigieuze toernooi van het Japanse kaartspel in België is dit weekend dus een absoluut hoogtepunt voor de fans. Voor de prijs van €20 kan iedereen deelnemen en zijn poging wagen om de exclusieve titel in de wacht te slepen. Elke deelnemer krijgt voor de gelegenheid vijf boosterpacks van de Shining Victories-set. De uiteindelijke “King of Games” krijgt uiteraard de titel, enkele accessoires en een trofee mee, maar ook een special VIP-pakket én een reis naar het Europees kampioenschap. Bovendien worden er randactiviteiten georganiseerd voor kinderen en toeschouwers. Het nationaal kampioenschap gaat door op 14 en 15 mei in Outpost Brussel in de Rue de la Tribune 8.

Bedenker Kazuki Takashi ontwikkelde de populaire, gelijknamige manga over Yugi en zijn vrienden in een wereld waar het interactieve kaartspel Duel Monsters een centrale rol speelde. De boekenreeks inspireerde een Japanse en later Engelstalige televisie-adaptatie die met zijn vijf seizoenen en verscheidene spin-offs van de vroege jaren 2000 tot 2012 liep.

Meer informatie vind je op de officiële website van Outpost.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.