Random Article


Batman: Return to Arkham voor PlayStation 4 en Xbox One onthuld

 

Posted 10/05/2016 by

Recente medialekken hebben de rerelease van Rocksteady‘s befaamde Arkham-reeks onthuld. De twee oorspronkelijke games gebaseerd op DC Comics’ Batman, Arkham Asylum en Arkham City, verschenen enkele jaren geleden immers voor de vorige generatie consoles. Om de beeldkwaliteit op te krikken krijgen deze twee spelletjes gecombineerd in Batman: Return to Arkham dus een PlayStation 4– en Xbox One-versie, wellicht inclusief alle verschenen DLC en andere uitbreidingspakketten. De vermoede releasedatum zou 10 juni – binnen een maandje dus al – zijn. Vorig jaar nog verscheen de laatste telg in de vierdelige Arkham-videogamereeks, Batman: Arkham Knight.

De rerelease, Batman: Return to Arkham, zou op 10 juni 2016 moeten verschijnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.