Random Article


Eerste Trailer en Releasedatum voor LEGO Star Wars: The Force Awakens

 


Posted 03/02/2016 by

Een lek gisterenochtend forceerde de hand van ontwikkelaar TT Games en uitgever Warner Bros. Interactive om hun nieuwste LEGO-videogame te onthullen. Ooit begon de reeks met LEGO Star Wars – The VideogameNu wordt die bejubelde franchise verdergezet met LEGO Star Wars: The Force Awakensnaar de gelijknamige, uiterst succesvolle sci-fi-film enkele maanden geleden. Naar goede gewoonte zal deze avonturengame met centraal het bouwen van objecten en oplossen van puzzels met de iconische LEGO-blokjes, het verhaal van de titulaire film vertellen mits de typische humor. Figuurtjes als Rey, BB-8, Kylo Ren, Han Solo en Finn staan uiteraard centraal in de game. Naast de gebruikelijke features zullen ook Multi-Builds en Blaster Battles geïntroduceerd worden.

LEGO Star Wars: The Force Awakens verschijnt op 28 juni 2016 voor Nintendo 3DS, PS3, PS4, Vita, Wii U, PC, Xbox 360 en Xbox One.

LEGO Star Wars Force Awakens 1 LEGO Star Wars Force Awakens 2 LEGO Star Wars Force Awakens 3 LEGO Star Wars Force Awakens 4

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.