Random Article


Eerste Beelden van stopgezette 100 Bullets-Videogame online

 


Posted 03/02/2016 by

Acclaim Entertainment is onder gamers een bekend softwarehuis door titels als NBA Jam en Mortal Kombat. Comicliefhebbers zullen nog weleens denken aan de pogingen van de spellenboer om Marvel Comics te kopen en hun aankoop van Valiant Comics. Het moet worden gezegd dat uit deze deal aardige games voortkwamen zoals Shadowman en de Turok-reeks.

Begin deze eeuw waren de programmeurs van Acclaim bezig om een game te bouwen rondom de befaamde Vertigo Comic 100 Bullets. Deze comic van Brian Azzarello en Eduardo Risso draaide om de mysterieuze meneer Graves en de koffer met 100 kogels en de samenzwering die eraan vast hing. Keanu Reeves zou zelfs al zijn vastgelegd om de stemmen van een van de hoofdpersonen voor zijn rekening te nemen. Veel lezers waren benieuwd naar deze game, maar in 2004 ging Acclaim failliet en verdween deze game in de prullenbak…

De groep PtoPOnline verzamelt beeldmateriaal van spellen die uiteindelijk nooit zijn verschenen en zetten deze op hun YouTube-kanaal. Ze kregen een ruim 11 minuten tellende video van 100 Bullets in handen en delen deze nu met ons.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.